Mange av dere lokale er kjente med at gjengen på Lillehammer Mikrobryggeri er gode til å arrangere konserter og skape liv i byen. Det er derfor en glede å annonsere at vi nå har fått til et samarbeid med Mikrobryggeriet på jazzfronten hele året og ikke bare under årets festival.
 
Fredagsjazzen på Mikrobryggeriet er kjent for noen, men kanskje ukjent for andre. Vi er nå så heldige at alle våre frivillige vil få 33% rabatt på jazzkonsertene på Mikrobryggeriet (gyldig 1 år fra du har vært frivillig). Vi håper det her kan sørge for at enda flere får fine jazzopplevelser resten av året også.
 
I år spiller Olav Slagsvold Trio på Mikrobryggeriet under årets Dølajazz. Som en liten oppvarming til festivalen inviterer Mikrobryggeriet til et lite musikalsk «vorspiel» med fredagsjazz 14. oktober. Da kommer «Dagfinn Nordbø og Det Norske Poesi & Satireorkester», og alle årets frivillige vil få rabatt på denne konserten også! Vorspielkonserten finner du mer informasjon om her.
 
Som en del av samarbeidet kommer vi til å legge ut informasjonen om alle rabatterte konserter på en egen landingsside, Dolajazz.no/mikrobryggeriet.