Vi tilbyr festivalpass, fredagspass, lørdagspass og enkeltbilletter til alle konsertene.

Dølajazz er Lillehammers egen jazzfestival. Festivalen startet allerede i 1978. Gjennom årene har Dølajazz blitt en av de mest markante jazzfestivalene i Norge. Ikke på grunn av sin størrelse, men kanskje heller på grunn av sin evne til å skape intime musikkopplevelser, nærheten til musikerne, bredden på publikum samt muligheten til å oppleve nye, unge talenter. 2024 blir intet unntak, og vi gleder oss til nok en festival fylt med musikalske godbiter.

 

Linker til enkeltbillettene finner du enkelt under vår programoversikt
Pass for 2024 ligger ute til salgs, og kan kjøpes her:

 

Festivalpass gjelder for TORSDAG 17. OKTOBER til SØNDAG 20. OKTOBER 2024 på alle arenaer. Festivalpass må byttes i armbånd på festivalkontoret, og garanterer adgang til alle festivalens konserter ved ankomst før konsertstart. Festivalpass refunderes ikke ved endringer i programmet. Earlybirdpris kr. 1.810.- (inkl.avgift).
 
Fredagspass gjelder for FREDAG 18. OKTOBER 2024 på alle arenaer. Fredagspass må byttes i armbånd på festivalkontoret, og garanterer adgang til alle festivalens konserter fredag 18. oktober, ved ankomst før konsertstart. Fredagspass refunderes ikke ved endringer i programmet. Earlybirdpris kr. 890,- (inkl. avgift).
 
Lørdagspass gjelder for LØRDAG 19. OKTOBER 2024 på alle arenaer. Lørdagspass må byttes i armbånd på festivalkontoret, og garanterer adgang til alle festivalens konserter lørdag 19. oktober, ved ankomst før konsertstart. Lørdagspass refunderes ikke ved endringer i programmet. Earlybirdpris kr. 1.095,- (inkl. avgift)

Personer med gyldig ledsagerbevis går gratis. Den som ledsages kjøper billett.