En kulturell opplevelse til dine ansatte!

Dølajazz inviterer hvert år bedrifter til å kjøpe en kulturell opplevelse til sine ansatte. Artistene vi sender rundt oppsøker arbeidplassene og gir sin opptreden midt i en vanlig arbeidshverdag. Det være seg i en kantine, i et produksjonsrom eller i en forelesningssal.

 

Mange av bedriftene har vært faste vertskap gjennom flere år og denne tradisjonen er uvurderlig for oss. Her får vi sjansen til å spre vårt musikalske budskap ut til flere enn de vi når fra våre faste arenaer.

 

Men viktigst av alt er tilbakemeldingene vi får fra bedriftenes ansatte om hva en slik kulturell pause i hverdagen gjør for arbeidsmiljøet.

I 2023 er det fjorårets talentprisvinner Siv Aurlund som er den heldige artisten. Det er en stor ære å kunne presentere artisten for årets bedriftskonserter. Hun er beskrevet som et særdeles stort jazzvokaltalent, med en stor stemme som kan nå de lyseste soprantoner og de fyldigste alttoner! Siv Aurlund fikk velfortjent fjorårets talentpris på Dølajazz, og i år er hun tilbake på programmet for årets talentpriskonsert OG årets bedriftskonserter. I tillegg til vokalen spiller Siv både piano og cello, og ut til bedriftene får hun med seg en ekstra musiker som komp. Her har dere med andre ord muligheten til å få en musikalsk opplevelse av de sjeldne, rett i kantina eller fellesarealet på kontoret.
pris 6500,– per konsert.

Se tilbudet her: Dølajazz_bedriftskonsert 2023

 

Ta kontakt med post@dolajazz.no hvis du ønsker bedriftskonsert hos din bedrift!