Til årets familiekonsert har DølaJazz engasjert ungdomskoret ved Lillehammer kulturskole med deres leder Iva Thorarinsdottir som prosjektleder, kunstnerisk leder og dirigent. Koret har 14 medlemmer, jenter i alderen 13 – 18 år. Dette er et etablert ungdomskor med allsidig repertoar som spenner fra pop til klassisk. Nå ønsker koret å utforske jazzsjangeren, og med seg har de to av våre fremste jazzmusikere, bassisten Ellen Andrea Wang og Andreas Ulvo på tangentinstrumenter. 

 

Iva Thorarinsdottir har fra 2017 vært ansatt som sanglærer, kordirigent og DKS-musiker ved Lillehammer kulturskole. Sin utdannelse har hun fra Norges Musikkhøyskole som musikkpedagog, og deretter tok hun master ved Operahøyskolen. Hun har arbeidet som frilanser i Oslo, Berlin og på Island.

Finn ut mer om Familiekonsert med Jazzduo Ellen Andrea Wang & Andreas Ulvo

Billetter i salg på www.gdbillett.no