Sist Baba Soul & The Professors of Funk spilte under DølaJazz, var det nærmest euforisk stemning, folk danset, det rant svette av veggene og gulvet svaiet.

Det er derfor ikke tilfeldig at de er tilbake i år! Vi håper at 1-meteren blir borte innen 23.oktober, og at DETTE blir årets store feiring! En dag vi kan riste løs oppsamlet gruff, og ha en uforglemmelig kveld med gamle og nye venner.

Baba Soul & The Professors of Funk er en rå naturkraft. Bandet koker opp heftige 60- og 70-talls inspirerte funk og soul-låter på moderne vis. Med åtte groovy musikere fra Norge, Brasil, Sveits og Portugal og en karismatisk Baba Soul aka Hugo Castro i front, er det tid for elektrisk stemning og «funky good times»! De har spilt spilt på store og små scener i inn- og utland, var husband for Senkveld med Helene og Stian, og har fått alle dommerne til å danse på Norske talenter!

Finn ut mer om Baba Soul & The Professors of Funk

 

Billetter i salg på www.gdbillett.no