Vi slår på stortromma med årets talentpriskonsert. Ola Øverby har rett og slett laget splitter ny musikk, og har med seg et batteri av folk vi gleder oss til å høre. Øverby har fått velge seg de han aller helst vil spille med, så på scenen står noen av de fineste og mest spennende musikerne i hans egen generasjon. Det er aller første gang de står på scena i samme band.

 

Musikken ligger i krysningspunktet mellom Coltrane og Dilla, og  det legges stor vekt på at musikken skal ”groove”.  Det sterke rytmiske grunnlaget får utfolde seg i kombinasjon med harmonier og melodier, og de ulike musikerne får plass som individuelle stemmer med egen unik sound. Det bidrar til å løfte hele opplevelsen, skape spenning og dynamikk.    

Finn ut mer om Ola Øverby Quintet 

Billetter i salg på www.gdbillett.no