JUNO er et ungt band med utspring fra den velrennomerte jazzlinja i Trondheim. De har allerede rukket å etablere seg som et solid liveband innenfor den norske musikkscenen. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon. Den uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg.

 

Lenge før debutalbumet kom i butikkhyllene hadde JUNO allerede rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, samt Bylarm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival, Moldejazz og DølaJazz her hjemme i Norge.

 

Lineup:
• Thea Ellingsen Grant – vokal
• Malin Dahl Ødegård – vokal
• Mona Krogstad – saxofon
• Georgia Wartel Collins – bass
• Ingvald Vassbø – trommer

 

Finn ut mer om JUNO

Billetter i salg på www.gdbillett.no

Foto: Markus Nymo Foss