Vi i DølaJazz gleder oss til festival, og ser frem til å dele mange gode musikkopplevelser med dere disse dagene i oktober!

 

Vi er selvsagt opptatt av at alle skal føle seg trygge på våre arrangementer. DølaJazz tar smittevern på alvor, og har lagt til rette for at dette skal ivaretas på best mulig måte gjennom hele festivalen, i alle ledd.

 

På grunn av eventuell smittesporing må alle som deltar på konsertene, registreres med telefonnummer. De av dere som har kjøpt billetter på forhånd er registrert med telefonnum­mer i billett-systemet. Billettsalg i døra vil forekomme på de konserter som ikke er utsolgt på forhånd. Ved slikt dørsalg vil vi registrere navn og telefonnummer. Billettsalg i døra skjer via betalingsterminal eller Vipps, ikke mulig å betale med kontanter i år.

 

Vi er i tett i kontakt med kommuneoverlege for å få nødvendig informasjon og instrukser derifra, vi følger FHI sine retningslinjer for arrangement, og vi har egne frivillige som skal hjelpe oss med å sikre at dette blir tatt helt ut i våre arrangementer.

 

Alle våre konserter er satt opp etter 1-metersregelen; dette gjelder også ute i fellesområder, som inngangsparti og foajé. For at vi skal klare å etterleve 1-metersregelen er det viktig at dere publikummer er flinke, tenk avstand og ta vare på hverandre.

 

I TILLEGG GJELDER:
Har du symptomer på luftveisinfeksjon, så hold deg hjemme!
Ha god håndhygiene, vask hender ofte og desinfiser hendene med tilgjengelig håndsprit på tur inn og ut av et arrangement.
Må du hoste eller nyse, snu deg vekk fra folk og host/nys inn i albuekroken! Ikke ta deg i ansiktet.
Reduser kontaktflater til et minimum (ikke ta på noe hvis du ikke må)