Konsertinfo

20.10.2017
22:00
Kulturhuset Banken
275,- / 165,-
Foto: Anne Valeur

Susanna & the Brotherhood of Our Lady

Susanna er kvinnen bak «Susanna and the Magical Orchestra», «Susanna Wallumrød» og «Susanna», og har utgitt musikk i over et 10 år allerede. Med en stemme som griper deg, fanger hele rommets fokus, samtid som det er så behagelig, er Susanna en klar favoritt å høre på.

Den prisbelønte artisten er mest kjent for sine personlige forvandlinger av sanger av blant andre AC/DC, Dolly Parton, Thin Lizzy og ABBA, men også for sine sterke originaler og samarbeid med blant andre Ensemble neoN, Jenny Hval, Bonnie ‘Prince’ Billy, Carte Blanche og Tuva Syvertsen.

Til DølaJazz blir det stiftet et forholdsvis nytt og spennende bekjentskap til Susanna. The Brotherhood of Our Lady er et nytt band som ble satt sammen til tingingsverket til Vossa Jazz 2017, og navnet er ikke bare velklingende, det gjemmer seg dyktige musikere med spennende bakgrunner som Stina Stjern, Antler, Proran, Skadedyr og GIRL bak det. Vi tror dette blir en minnerik konsert, hvor både lyd- og lysdesign bidrar til å løft magien. Dessuten vil trolig kassettspilleren skinne igjen. Spennende.

 

Susanna – vokal, flygel, elektronikk
Stina Moltu- gitar, vokal, kassettspiller
Ina Sagstuen- vokal, elektronikk, synth, gulv tam
Natali Garner- vokal, elektronikk, perkusjon
Ida L. Hidle- akkordion, vokal

Ingunn Fjellang Sæther- lysdesign
Kristna Ringvold- lyddesign