Konsertinfo

17.10.2019
20:00
60,- inkl. avgift

JazzIncubator Torsdag

The Verge

The Verge er et nytt band fra Trondheim som spiller hardtsående og fri jazzrock. Sterke melodier, tung groove og ekspressiv improvisasjon beskriverer The Verge sin musikk. Med et organisk lyd-ideale som nikker til 70 tallsrocken, den frie jazzen fra tiåret før og med musikalske konvensjoner og strukturer som brytes uhøflig, kan man trekke paralleller til band som Krokofant og Bushmans Revenge.

Scenetid: 20.00-20.45
Antall medlemmer: 4

M.D.R.N

M.D.R.N er et band satt sammen av studenter ved jazzlinja ved Universitet i Stavanger og ved Norges Musikk Høyskole. De utforsker området mellom jazz og hip hop og gjennom sjelfullt arrangert blås, dyktig rap og moderne harmonikk skaper M.D.R.N et sound som frir til et bredt publikum. Med inspirasjon fra artister som Marquis Hill, Robert Glasper, Soweto Kinch og Anderson Paak legger M.D.R.N seg på bølgen av moderne jazz med innflytelse av hip hop og R&B som kommer ut av statene.

Scenetid: 21.00-21.45
Antall medlemmer: 6

Morten Georg Gismervik

Komponist og musiker, Morten Georg Gismervik (20 år) er tydelig inspirert av de intrikate komposisjonene til artister som Dream Theater og Marius Neset kombinert med sangbarheten og arrangementene til Jacob Collier, brenner Gismervik for å formidle innholdsrik og komplisert musikk som samtidig er lett å høre på. Han har derfor med seg et band som alle også studerer rytmisk musikk på UiA, og gjenspeiler balansen mellom komplisert og sangbar musikk i sin spillestil.

Scenetid: 22.00-22.45
Antall medlemmer: 5