Endelig kommer Frida Ånnevik til Dølajazz!

Gjennom 15 år har Frida Ånnevik bevist at hun er en av vår tids store visesangere. En folkekjær artist som har blitt godt kjent gjennom deltakelse i TV-program som «Hver gang vi møtes», samt utallige listeplasseringer på radiokanalene. Hun har rundt 50 millioner strømminger på Spotify og er mottager av en lang rekke priser og strålende kritikker.

Med kombinasjonen sterk stemme, ekte låtskriverteft og særdeles velproduserte album har Ånnevik måttet tåle å bli sammenlignet med selveste Joni Mitchell. I år har hun spilt utsolgte konserter i Operaen, fått 6’er i VG og kommer til Lillehammer kirke med et perfekt innspilt kremband.

Frida beskriver selv musikken sin som ”pop i åpent landskap”, med referanser til både vise, jazz, folkemusikk og soul. Vi syns hun er blant de fineste representantene for den moderne norske visetradisjonen.

Besetning: Frida Ånnevik, vokal ; Andreas Vold Løwe, Piano; Haldor Røyne, gitar, Jo Berger Myhre, bass

Dette blir ærlig, inderlig og nydelig!