Trygve Seim er en erfaren mann. Han har blant annet vært med på 22 plateutgivelser gjennom det prestisjetunge selskapet ECM, hvorav syv plater som bandleder eller co-bandleder.

 

Manfred Eicher, grunnleggeren av ECM Records, hadde faktisk Trygve og hans ensemble som sitt førstevalg til musikalsk innslag ved plateselskapets 50-års jubileumsfeiring i år.

 

Trygve Seim har spilt med artister som Manu Katché, Jacob Young, Sinikka Langeland, Iro Haarla, Fathy Salama og Jai Shankar. Altså godt variert, men som oftest utrolig kvalitet. Flere fra Lillehammer vil nok kjenne han igjen fra Julekonserten med Odd Nordstoga i Maihaugsalen i fjor. Og mange vil nok kose seg gløgg ihjel når Seim med sitt fantastiske ensemble gjester DølaJazz. Rapporter fra det store utland tilsier iallfall at dette blir knall.

 

Finn ut mer om Trygve Seim Ensemble

Billetter i salg på www.gdbillett.no