Elsker du å kjøre bil? Kanskje har du en drøm om å pynte Lillehammer fra topp til tå…? Trenger du en unnskyldning for å komme deg ut døra, treffe hyggelig folk, kanskje? Eller, kan det være at du får brukt musklene dine alt for sjelden og savner det? Eller, er du en av dem som bare ELSKER musikk? Det er mange som også blir smilende glade av å bidra til fellesskapet og trenger en anledning! Bli med oss som frivillig! Det ER skikkelig hyggelig!

 
Vi trenger folk på rigg, backstage, transport, media, billett, ja, det meste! DølaJazz trenger mannskap fra onsdag 16. – søndag 20. oktober. Du får mat og frynsegoder, og selvsagt muligheten til å oppleve et bredt sammensatt program med alt fra standardlåter til elektroniske krumspring, og jammen kommer det ikke et kult-orkester fra Australia også! 
 
Bli med!
 
Mer info finner du her.
 
Mail: frivillig@dolajazz.no
Sms: 93808193