Bli med og ha det gøy!

Hvert år arrangerer DølaJazz seminar for unge musikere som har lyst til å lære mer om samspill, improvisasjon og akkorder. DølaJazz tilbyr musikere mellom 15-20 år å spille sammen med fire dyktige, profesjonelle musikere gjennom DølaJazz-helga (15-18. oktober 2020), fredag ettermiddag, lørdag og søndag.

 

Instruktører på årets Ungjazz følger.


Seminaret holdes på Kulturhuset Banken. 
Etter intens jobbing hele helga igjennom, avsluttes det hele med en konsert etter søndagskonserten, søndag 18.oktober. Det er alltid like forbausende hvor god kvalitet avslutningskonserten har. Det er sterkt anbefalt å få den med seg!

 

Seminaret er åpent for ALLE instrumenter, og vi jubler om vokalister også melder seg på! Spiller du blåseinstrument, strengeinstrument, komp eller synger og har lyst til å spille sammen med andre og frigjøre deg fra notene, er dette stedet å være. Det har ingen betydning hvilken sjanger du spiller til vanlig! Kan hende du er en rocker med jazzfot.

 

Seminaret er åpent for ungdom i alderen 15-20 år. Men er du en talentfull ung musiker som har en jazzspire i magen og behersker instrumentet ditt godt, send oss en mail og vi vil vurdere om du kan få være med likevel.

 

Påmelding: 
Send en mail til ungjazz@dolajazz.no med navn, alder og tidligere erfaring med jazzmusikk.

 

Påmeldingsfrist: 
Torsdag 8. oktober 2020 (eller til seminaret er fulltegnet)

 

Det hele er gratis!

 

Bilde: Øystein Nordås