– English below –

 

Siden 2003 har JazzIncubator vært et arrangement under Dølajazz. JazzIncubator er et arrangement av unge, for unge. Det blir arrangert som et prosjekt for unge musikere, drevet av studenter ved kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet, Lillehammer. JazzIncubator har nå økt til internasjonalt nivå, med søkere fra hele Europa! I samarbeid med Dølajazz, plukker studentene til sammen ni band som spiller i teltet til JazzIncubator under festivalen. Jazz er en bred sjanger, så her er det noe for alle.

 

Studerer du musikk? Da er du en perfekt deltaker på JazzIncubator. Prosjektet JazzIncubator er en viktig kilde til nettverksbygging, hvor unge musikere kan stifte bekjentskap med både hverandre og etablerte musikere i festivalens hovedprogram. Flere av bandene deltakende i JazzIncubator, ser vi ofte igjen senere i Dølajazz og andre festivalers hovedprogram.

Konsertene under JazzIncubator blir filmet av studenter ved flerkameraproduksjon ved Høgskolen i Innlandet, Lillehammer, hvor opptakene gis til artistene i etterkant av festivalen. Dette er en ypperlig for videre markedsføring for det aktuelle bandet.

 

Dette forventer vi av deg: Du studerer musikk, og har et ønske om å vise deg frem og formidle din musikk.

 

Dette får dere av oss: En mulighet til å stå frem på en profesjonell scene foran et bredt publikum. Profesjonelle filmopptak til videre markedsføring av dere selv. Og ikke minst, en unik mulighet for nettverksbygging innenfor musikkbransjen.

 

Dølajazz dekker overnatting og transport, og deltakende artister får festivalpass til de øvrige konserter.

 

Høres dette interessant ut? Send oss en mail da, vel!
Skriv info om bandet/artisten, et pressebilde, samt en eller flere innspillinger. Gjerne oppgi hvilken utdanninginstitusjon du/dere kommer fra!

 

Søknader sendes til: jazzincubator@dolajazz.no
Merkes med «Søknad JazzIncubator 2020»

 

Kanskje ser vi DEG på scenen til høsten!

 

Søknadsfrist er 1. september 2020.

  

 

            

 

 

Are you a music student with Jazz music as your forte? JazzIncubator might be something for you!

 

JazzIncubator is a meeting point for up and coming jazz-students from all over Europe. Performing at JazzIncubator gives you a unique chance to meet other jazz musicians and expand your music-related network!

 

Send us an application including a short description of the band/artist, a press photo, and one or more recordings. 

Please add your current institution of study! 

 

We will cover travel expenses and accomodation during your stay.

 

Send your applications before 1 september 2020 to: jazzincubator@dolajazz.no
Subject: «Application JazzIncubator 2020»

Lørdag: