Jazzincubator streames direkte torsdag, fredag og lørdag kl. 20 til 23.

Direktesendingen produseres av studenter fra TV-fagene ved Høgskolen i Innlandet.

Fullstendig program for Jazzincubator 2017 finnes her.

Siden 2003 har JazzIncubator vært et arrangement under Dølajazz.

 

Jazzincubator er et arrangement av unge, for unge. Det blir arrangert som et prosjekt for unge musikere, drevet av studenter ved kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet, Lillehammer. Jazzincubator har nå økt til internasjonalt nivå, med søkere fra hele Europa! I samarbeid med Dølajazz, plukker studentene til sammen ni band som spiller i teltet til Jazzincubator under festivalen.

 

Studerer du musikk? Da er du en perfekt deltaker på JazzIncubator. Prosjektet Jazzincubator er en viktig kilde til nettverksbygging, hvor unge musikere kan stifte bekjentskap med både hverandre og etablerte musikere i festivalens hovedprogram. Flere av bandene deltakende i Jazzincubator, ser vi ofte igjen senere i Dølajazz og andre festivalers hovedprogram.

 

Konsertene under Jazzincubator blir filmet av studenter ved flerkameraproduksjon ved Høgskolen i Innlandet, Lillehammer, hvor opptakene gis til artistene i etterkant av festivalen. Dette er en ypperlig for videre markedsføring for det aktuelle bandet.

 

Dette forventer vi av deg: Du studerer musikk, og har et ønske om å vise deg frem og formidle din musikk.

Dette får dere av oss: En mulighet til å stå frem på en profesjonell scene foran et bredt publikum. Profesjonelle filmopptak til videre markedsføring av dere selv. Og ikke minst, en unik mulighet for nettverksbygging innenfor musikkbransjen.

 

Dølajazz dekker overnatting og transport, og deltakende artister får festivalpass til de øvrige konserter.

 

Vi ønsker nettopp deg til Jazzincubator! Søknadsfrist er 10.september 2017.
For kontakt og mer informasjon: jazzincubator@dolajazz.no