Konsertinfo

15.10.2016
14:00
Café Stift
120,- / 65,-

Talentpriskonserten: Nils Andreas “Nilas” Granseth

Årets talentpriskonsert er det Nils Andreas Granseth, også kalt Nilas, som står for. Og det er ikke smågutter han har fått med seg til konserten, som fort kan bli et av festivalens høydepunkt.

– Jeg gleder meg veldig til konserten med Mathias Eick og Jo Skaansar. Det blir spennende å jobbe med denne besetningen. Det er en besetning jeg aldri har spilt med tidligere og er spent på hvilke utfordringer og fordeler denne besetningen vil ha, sier Nilas som samtidig kan røpe at musikken er utelukkende laget av ham. Men det vil dukke opp nye versjoner av låter fra han eget band, «NilasaliN», men også nykomponert musikk for anledningen. Han ser fram til å spille med Eick og Skaansar, selv om tiden til øving blir knapp.

– Mathias Eick og Jo Skaansar er begge musikere jeg har lyttet mye på. Jo har jeg spilt med tidligere på Lillehammer, men dette blir første gang jeg spiller med Mathias. Jeg gleder meg til å se hvordan de tolker min musikk. Jeg er sikker på at det blir en konsert med mye fin og spennende musikk. Det blir utfordrende og gøy å gjøre en hel konsert med lite innøvingstid, men med to så rutinerte musikere med på laget er jeg ikke veldig nervøs.