Konsertinfo

20.10.2017
15:15
Festivalteltet
Gratis

Jentebonanza

Thea Hedquist, 17 år. Thea spiller gitar, piano og synger i fritiden, og elsker å stå på scena å synge.

Torunn Gilberg, 17 år. Kommer fra Lillehammer og lidenskapen hennes har alltid vært å synge og danse. Har danset helt siden hun var fire år gammel og elsker å stå på scenen.

Malin Vasslid, 42 år. Kommer fra Sverige, bodd lenge i Lillehammer og har nå endelig tatt opp sin store interesse for sang etter flere år i dvale! Liker å synge alt fra svenske viser til pop, rock og jazz.

Signe Torp, 12 år og bor på Brøttum. Har vært med i Brøttum skolekor siden første klasse og er veldig glad i å synge. Har også gått på Lillehammer og Gjøvik Dansesenter.

Marie Nyrud, 16 år fra Jørstadmoen. Marie har alltid likt å spille teater, synge og drive med musikk. Teater er noe jeg har drevet mye med siden den gang, men nå skal jeg prioritere musikken først og fremst. Dette er nytt for meg og jeg ser frem til å prøve noe litt annet.

Inga Mikkelsdatter Utsi, 18 år. Inga kommer fra karasjok og har bodd i Lillehammer i 10 år. Hun liker å synge Adele-sanger, jazz og pop.

Mina Lie Tømmerberg, 13 år, går i 8. klasse på Åretta Ungdomsskole. Mina spiller piano og gitar ved kulturskolen, og går på moderne dans

Jenny Solberg, 18 år gammel fra Brøttum. Hun har nettopp kommet hjem fra et år i Frankrike, og fortsetter nå på Lillehammer videregående. Jenny har sunget mye lokalt, på alt i fra musikaler til sommerkonserter i parken.

Maria Heivang, 12 år. Maria elsker å synge og synes det er en stor mulighet å kunne synge i teltet under Dølajazz.

Anine Vårdal, 18 år. Anine er en aktiv ung musiker og sanger, som bl.a. har hatt roller i ungdomsmusikalene på Plan B og opptrådd på sommerkonsertene i Søndre Park de siste årene.