Konsertinfo

20.10.2022
20:00
Teltet, Sigrid Undsetsplass
150,– / 200,–

Jazzincubator: Torsdag

20:00 Hermann Hestbek Ensemble
21:00 LEAH
22:00 RUNDMO

Ordinær: 200 kr – Student: 150 kr
__________

HERMANN HESTBEK ENSEMBLE
Gjennom Mørketid, søker Hermann Arntzen Hestbek å utforske det å bli utsatt for den mørkeste tiden av året. En tid preget av dårlig søvn, mørketidsdepresjon og kulde. Hva gjør det med oss? Hva skjer inni hodet når Tellus snur seg fra solen? Og hva med de som trosser alt dette og reiser på ekspedisjon til nordpolen? Dette har vært til inspirasjon når Hermann har skrevet musikk og sydd det sammen med samples og tekst. Hermann Hestbek Ensemble består av studenter på jazzlinja ved NTNU.
 
Siv Aurlund – vokal
Børge Brustad – fiolin
Tuva Olsson – trompet
Guro Kvåle – trombone
Amund Stenøien – vibrafon
Hermann Arntzen Hestbek – tuba/flugabone
Elias Alexander Green Baadsvik – trommer
__________
 
LEAH
LEAH er et band med utspring fra jazzlinja ved Norges musikkhøgskole. Musikken Leah skriver er svært fengende, dansbar med solide hook´s og er et gøy band å oppleve live! I november 2021 spilte bandet inn sitt debutalbum i Stavanger. Våren 2022 har Leah vært å mikset sitt nye album i Rainbow studio i Oslo. Prosessen med albumet begynte allerede i 2019 og Leah har nøye valgt ut musikere hun mener passer musikken sin aller best. Musikken har en kjerne bestående av avansert harmonikk og uvante taktarter. I 2022 har bandet spilt på RÅ! Konsertserien til NMH, Kongsberg Jazzfestival, Nasjonal Jazzscene Victoria, Oslo Jazzfestival, Serendip festivalen, Roseslottet Jazzfestival, Cosmopolite og Politihøgskolen.
 
Leah Engevold – Vokal, Keys
Ragne Norstein – Vokal
Emil Bø – Trombone
Oskar Lindberget – Sax
Tevje Flaate – Gitar
Tobias Flaate – Bass
Halvor Dokke – Trommer
Kristina Fransson – Trompet
__________
 
RUNDMO
RUNDMO er en trio med base i Trondheim som spiller egne komposisjoner med referanser til nordisk jazz og folkemusikk. Musikken beveger seg fra skildringer som kan minne om en fredfull vandring i skogen, til et mer røft og tungt uttrykk. De ga ut sitt debutalbum «Jazz På Dass» i 2020. Her hentet de inspirasjon fra objekter på baderommet, hvor følelsen av å ta en varm dusj, sovne på baderomsgulvet og slenge fra seg skittentøyet ble beskrevet musikalsk. Nå jobber trioen med et nytt prosjekt som enda ikke er utgitt.
 
Jakob Rundmo Petersen – piano
Hermann Arntzen Hestbek – tuba/flugabone
Vemund Strypet – trommer