Konsertinfo

22.10.2022
20:00
Teltet, Sigrid Undsetsplass
150,– / 200,–

Jazzincubator: Lørdag

20:00 Banter
21:00 Anine Vårdal
22:00 Øyvind Solheim Kvintett
 
Ordinær: 200 kr – Student: 150 kr
__________
 
BANTER
Interaktivt samspill står i sentrum da uttrykket bærer preg av at det stadig forskes på det å gi og ta plass innad i gruppa – på leting etter forskjellige måter å behandle trioformatet. Soundet gir assosiasjoner til moderne gitartrio basert på amerikansk jazztradisjon, samtidig som man kan høre en sterk nordisk innflytelse. Du kan vente deg sarte, finurlige ballader såvel som eksplosive riff! Trioen møttes på jazzlinja i Trondheim høsten 2021.
 
Albert Rygh – Gitar
Johannes Elnan – Kontrabass
Øyvind Leite – Trommer og cymbaler
__________
 
ANINE VÅRDAL
Anine Vårdal er en artist og låtskriver på 23 år fra Lillehammer. Fra ung alder har hun tatt sangtimer hos Carol Kvande og sunget på konserter rundt om i Lillehammer. Hun har studert jazz på Trøndertun folkehøyskole, og har en stor lidenskap for jazz og soul. I slutten av mai fullfører hun en 3-årig bachelor på Westerdal i populærmusikk. Sammen med bandet har hun utviklet et reportoar med flere nye låter som vi håper på å få debutere med på dølajazz! Med de nye låtene, samt coverlåter, tar hun med seg inspirasjonen fra jazz og soul-landskapet, mens de trer inn i pop-rock verden med catchy riff og 80-talls synth! Med hennes fantastiske band i ryggen vil de servere god gammaldags musikkglede, hvor publikum får både le, gråte og danse!
 
Bandet består av Camilla Eriksen, Jonas Kvåle, Eirik Wagelid og Martin Ringerud.
__________
 
ØYVIND SOLHEIM KVINTETT
Øyvind Solheim Kvintett er ett band med utspring fra jazzlinja ved Norges musikkhøyskole. Bandet spiller hovedsakelig musikk skrevet av trompetist Øyvind Solheim, som er inspirert av sine forbilder i den europeiske og amerikanske jazzen. Publikum kan vente seg lyriske melodier og spennende harmonikk i ett lydhørt og improvisatorisk samspill.
 
Øyvind Solheim – Trompet/komposisjoner
Henrik Bålerud Haugen – Gitar
Sondre Moshagen – Piano
Håkon Huldt-Nystrøm – Bass
Nino Baleyte – Trommer