Konsertinfo

22.10.2022
14:00
Teltet, Sigrid Undsetsplass
Egne priser for barn u/16 år, voksen eller familie (2 voksne og 2 barn).

Familiekonsert: Tone Hulbækmo

Eg kan!

Opplev Tone Hulbækmo & Eventyrorkestret. En unik konsert for hele familien med musikk fra deres nye Spellemannprisnominert album.

Tone Hulbækmo liker å krysse musikalske grenser. Vær forberedt på inspirasjon fra både folkemusikk, verdensmusikk og blues. Ord står også sentralt. I sitt siste prosjekt har hun nå satt musikk til morsomme og fine dikt for barn av flere kjente norske forfattere som Alf Prøysen, Inger Hagerup, André Bjerke, Jan Magnus Bruheim m fl. Det blir tekster med både humor, fantasi, underfundighet og litt alvor, til fengende melodier og groove. Her får vi høre om Kjerringa fra Toten, om hva som er gjemt i huset bortenfor huset, om Farao som er på ferie og om hesten og musa som er bestevenner. Mest av alt liker Tone å skape stemning og god kontakt med publikum!

Tone Hulbækmo både synger, spiller harpe, lyre og trøorgel. Med seg i Eventyrorkestret har hun Hans Fredrik Jacobsen på fløyter, torader, oud og gitar og Alf Hulbækmo på keyboard og munnspill. Mange spennende instrumenter å både høre – og se, for liten og for stor!

Tone Hulbækmo, sang, harpe, lyre og trøorgel
Hans Fredrik Jacobsen, fløyter, torader, gitar, oud
Alf Hulbækmo, keyboard og munnspill