Konsertinfo

19.10.2018
16:30
Gratis!

Bedriftskonsert // Tina Rustadstuen og Kristoffer Ulven

Det er en årlig tradisjon for Dølajazz å sende jazz ut i krik og krok i distriktet via Bedriftskonsertene. I år har vi den glede å sende rundt på denne mini-turneen, Tina Rustadstuen og Kristoffer Ulven.

Tina Rustadstuen er en sanger fra Lillehammer, for øyeblikket bosatt i Oslo. Hun har bred sjangerbakgrunn, men spesialiserer seg innenfor soul, blues og jazz. Hun har utmerket seg lokalt blant annet ved å være et fast innslag på sommerkonsertertene i parken og som innslag på alt fra NATO-middager til festivaler som Dølajazz og Lillehammer bluesweekend. Sceneshowet Rustadstuen er så kjent for kan man spore ned til hennes sterke lidenskap og engasjement innenfor musikaloppsetninger og revyer.
 
Kristoffer Ulven er en musiker, låtskriver og multi-instrumentalist bosatt i Oslo. Kristoffers liv er preget hundre prosent av musikk. Med en utdannelse innen musikk både fra den anerkjente Paul McCartney-skolen LIPA og Westerdals har han opparbeidet seg store ferdigheter innenfor de aller fleste sjangere. Han har spilt på alt fra country-festivaler til rolige jazzklubber når han ikke har vært å se på en scene i Lillehammer og holder for øyeblikket på å spille inn sitt debutalbum med egenskrevne låter.