Konsertinfo

15.10.2016
23:00
Café Stift
630 ,- (gjelder for hele Supernatta)

Supernatta: Baba Soul & The Professors of Funk

Baba startet sin sangkarriere i 2004 i Lisboa. Med preferanser innen både rap, r&b og funk, er den en bredde i musikken hans som skaper svingbare rytmer og et bredt glis om munnen på alle og enhver. Med et øre for den tradisjonsrike r&b-sjangeren, er det lett å falle i fella og høres ut som alle andre kjente band i nevnte sjanger. Heldigvis er ikke dette tilfellet for Baba, som snarere bruker sin inspirasjon til å skape et unikt, eget sound. Her er det Babas frie tilnærming, lekenhet og vilje til å utforske nye utrykk, som latinamerikanske rytmer og afrikanske røtter som skaper x-faktoren.

Med seg til Dølajazz har han The Professors of Funk, som teller totalt ni personer. Old school funk og soul er tilbake, bare i ny form. Ryktene etter forrige besøk av Funkprofessorene tilsier magisk stemning på Cafè Stift under Supernatta. Funken og soulen lever!

OBS: billett gjelder for hele Supernatta. Supernatta er vår lille festival i festivalen, en helaften i Kulturhuset banken med mange konserter, mye folk og veldig god stemning! I tillegg til Baba Soul & the Professors of Funk spiller Moose Patrol og Hedvig Mollestad trio på Supernatta.