Konsertinfo

13.10.2016
20:00
Kulturhuset Banken
275,-
Foto: Kirsti Toresdatter Biseth

Åpningskonserten: Rolv Olav Eide med venner

Dølajazz har god tradisjon for å gi en spennende åpningskonsert til festivalen. 2016 er intet unntak. Derfor publikum skal få en musikalsk opplevelse de vil huske i lang tid framover. Han har tidligere vært med på tre åpningskonserter på Dølajazz, vi snakker derfor om en erfaren ringrev som vil sette stemningen for resten av festivalen.

Foruten selvskrevne låter, kan en også vente seg blant annet Snarky Puppy-arrangementer. Dette blir en åpningskonsert verdig, og Eide er ikke redd for litt musikalsk humor når han først får det ærverdige oppdraget det er å åpne festivalen.

Trommevirtuosen har med seg noen av sine beste musikalske venner, noe som garantert vil gi en variert og spennende opplevelse. Dette er musikere han selv mener kan vise hvem han er som musiker akkurat nå.

«Jeg vet at akkurat denne lydhøre og kreative gjengen kommer til å skape en åpningskonsert som er spennende og bred sjangermessig, med glimrende soloer og vokalprestasjoner, varierte lydbilder og tett og dynamisk ensemblespill», sier Eide.

Vi kan ikke annet enn å glede oss!

Lineup:

Rolv Olav Eide – trommer og perkusjon

Nils Christian Fossdal – vokal

Jan Andresen – saxofoner/bassklarinett

Torbjørn Raae – gitar og vokal

Vegard Moshagen – tangenter

Per Mathisen – bass


Tough Daddy som består av:

Tormod Holm – saxofoner

Thomas Petersen – trompet

Øyvind Selmer Hoelsveen – trompet, tangenter og vokal

Arne Bilden – trombone

Ole Kristian Egge – tuba