Konsertinfo

17.10.2019
20:00
Kulturhuset Banken
325,- inkl. avgift

Åpningskonsert DølaJazz 2019

Lillehammer Storband m/ Guri Stubberud, Edin Johan Høier og Nils Andreas Grosås Granseth

25-årsjubilant med gjester åpner DølaJazz 2019

Lillehammer storband fyller 25 år, og dermed passer det perfekt at gjengen som har fylt festivalteltet lørdags morgen i en årrekke får åpne årets festival. Guri Stubberud og Edin Johan Høier tar seg av vokalbiten, hvor publikum kan forvente seg både swing, shuffle og jazzbalader, ispedd både folkemusikk og funk.

I tillegg har Lillehamring Nils Andreas Granseth skrevet nye arrangementer for anledningen, noe også saxofonist Jan Andresen har gjort. Vegard Eggen styrer det hele fra trommestolen, så dette blir nok en åpningskonsert som ikke bør holde tilbake for de foregående år, som må kunne sies å være en suksess.

Foruten nevnte Stubberud og Høier, er også trombonist Nils Andreas Grosås Granseth, mest kjent som Nilas, også med for anledningen.

Lillehammer Storband har fått frem musikere som nevnte Nilas og Magnus Bakken. Også i år består storbandet av unge talenter, men også drevne musikere som har spilt en mannsalder. Vi gleder oss sammen med jubilanten, og tror dette blir en perfekt åpning på festivalen. Ta turen!