Tradisjonen tro samarbeider DølaJazz med Galleri Zink om festivalutstillingen. Vi er stolt av å ha Dag Bratsbergengen som utstiller i 2021!
 
– Tror det blir en livat utstilling 
Årets festivalutstiller er Dag Bratbergsengen. Han er fra Lillehammer og er keramiker. De siste 20 årene har han bodd på Notodden hvor han også har eget verksted og et lite galleri. Hans arbeider står i den lange tradisjonen av folkekunsten som alltid har vært fascinert av underlige fantasivesener, som forteller om menneskets liv og død.

Han har deltatt på over 60 forskjellige kollektivutstillinger og en rekke juryerte utstillinger, og har hatt separatutstillinger på Lillehammer flere ganger og ellers rundt i hele landet. En rekke utsmykningsoppdrag har det også blitt, blant annet for Lillehammer Kommune, Notodden kommune, Trondheim kommune, Kongsvinger Sykehus, Notodden sykehus, og Skien Fritidspark (innkjøp). Dag Bratbergsengen er innkjøpt av Norsk Kulturråd, Oppland fylke, Hedmark Fylke og Nord-Trøndelag fylke, og har mottatt flere kunstnerstipend. Og nå også festivalkunstner med utstilling hos Galleri Zink på Lillehammer.

Les hele intervjuet her!