En etterlengtet festival er over og vi vil gjerne takke et engasjert publikum som fylte konsertene med blide fjes og entusiasme.

 

Takk til flotte artister som har gitt oss jazz i alle varianter gjennom hele uka. Det startet med Ungdomsskolekonserter på mandag og tirsdag, Den kulturelle Spaserstokk på onsdag, og så Åpningskonsert på torsdag, og da var vi skikkelig i gang! Overalt med publikum som gledet seg over å endelig få oppleve kultur i levende live!

 

Takk til alle gode samarbeidspartnere som har bidratt på hver sin måte inn i festivalen. Takk til offentlige støtte fra Kulturrådet, Lillehammer kommune og Innlandet fylkeskommune. Takk til Eidsiva Bredbånd for støtten til talentprisen! Takk til publikum som kjøpte billetter på forhånd, som møtte opp i god tid og bidro til at vi kunne gjennomføre en festival etter gjeldende smittevernregler. Takk til kommuneoverlege for god dialog før og under festivalen!

 

Og, ikke minst tusen takk til alle dyktige frivillige som har brettet opp ermene før og under festivalen! Uten frivillige ingen DølaJazz!

 

Vi gleder oss til neste år!