Fjorårets talentprisvinner, Eskild Myrvoll, inviterer antagelig til festivalens mest spennende konsert. I følge ham selv, har han valgt de mest kreative og inspirerende musikerne han vet om. Trommeslager Veslemøy Narvesen (1997) er – ifølge sikre kilder med pondus – en av Norges desidert beste trommeslagere, og sammen med gitarist Christian Winther var hun en selvsagt del av talentprisvinnerens besetning. Ikke nok med det, Maja Ratkje kommer! Ratkje er en av landets fremste komponister og improviserende utøvere. – Det er en stor ære at hun ville være med på å gjøre denne konserten og jeg gleder meg veldig til å presentere denne helt ferske konstellasjon for Dølajazz-publikummet, forteller Eskild Myrvoll. 

 

Line-up:
• Eskild Myrvoll – bass
• Maja Ratkje – vokal/elektronikk
• Veslemøy Narvesen – trommer
• Christian Winther – gitar

 

Finn ut mer om Talentpriskonserten

Billetter i salg på www.gdbillett.no

Foto: Mats Georg Søfting (tv) og Anja Lauvdal (th)