I 2008 var Eyolf Dale en del av JazzIncubator med bandet Albatrosh, og vakte stor begeistring hos medmusikere så vel som publikum. Siden har han vært over hele verden, men aldri tilbake til Lillehammer – før nå!

 

Det går allerede gjetord om Eyolf Dale Trio og det uutgitte materialet som lanseres i 2021. Kun Nasjonal Jazzscene og DølaJazz får presentere dette materialet allerede i høst. Musikken er skrevet av Dale, og beskrives som en lyrisk kombinasjon av jazz og klassisk musikk.

 

«Jeg er veldig takknemlig for samarbeidet, de får meg til å strekke strikken lengre, jobbe hardere, og ikke minst sette kjærligheten til musikken foran alt det andre. Summen av tre er virkelig fire.» Eyolf Dale.

 

Eyolf Dale trio kommer til Lillehammer i en korona-edition, for anledningen med kontrabassist Ole-Morten Vågan. Vågan er en ettertraktet bassist og komponist, og jobber i grenselandet mellom improvisasjon og notert musikk. Vågan har medvirket på en rekke pop-produksjoner, han har skrevet for Trondheimsolistene, vært kunstnerisk leder for Trondheim Jazzorkester og samarbeidet med internasjonale navn som Joshua Redman og John Scofield.

 

Line-up:
• Eyolf Dale – piano
• Audun Kleive – trommer
• Ole Morten Vågan – kontrabass

 

Finn ut mer om Eyolf Dale Trio

Billetter i salg på www.gdbillett.no

Foto: Eyolf med piano: Maarten Moojiman // Audun med trommer: Ketil Hardy