2020 viste seg å bli et unntaks-år, men DølaJazz er en festival som evner å tilpasse seg når det kreves. Vi ønsker å gi trofaste jazzvenner og nye bekjentskaper en minnerik festival, og vi setter som før an tonen med en skikkelig åpningsfest! Vi vil markere at DølaJazz nå er en del av Innlandet. En festival og møteplass for alle aldre, som legger vekt på både yngre krefter og nestorer, en festival som verdsetter tradisjon, mangfold og nyskaping.

 

Alle som jobber frivillig med å skape DølaJazz – Lillehammer jazzfestival, vet at kulturuttrykk er såvel lim som bæring og næring i et samfunn, og derfor – i enda større grad enn tidligere – er det en glede å presentere åpningskonserten for året 2020.

 

Line-up:
• Morten Reppesgård/Ole Jørn Myklebust
• Tomas Järmyr/Marita Røstad
• Innlandet ungdomsjazzorkester
• Kjell Magne Robak
• Overraskelse

 

Finn ut mer om årets Åpningskonsert her.

Billetter i salg på www.gdbillett.no

Foto: Arnfinn Johnsen