Geitekillingen vil gjerne vise barna hvor flink den er til å telle, og Nils Jansen og Espen Rud til å spelle.

Alf Prøysens historie om ”Geitekillingen som kunne telle til ti” fortelles og illustreres musikalsk i denne produksjonen. Ulike dyr i historien får ulike musikalske uttrykk gjennom et stort spekter av instrumenter og sjangere. Telling og varierte taktarter skaper en annerledes musikkopplevelse for publikum, enten de er store eller små. Spennvidden i musikken er stor, men det er ikke til å komme bort fra at Nils Jansen og Espen Rud har sin musikalske bakgrunn og sitt uttrykk som jazzmusikere.

 

Jansen og Rud har med denne produksjonen og spilt i mange hundre barnehager og vel så det, i tillegg til skolekonserter, åpne konserter på festivaler, kulturhus og lignende. Begge har lang erfaring med konsertvirksomhet for barn og unge.

 

Forvent iørefallende melodier med klar rytmikk som det improviseres over, og som ikke er vanskelig tilgjengelig for barn, når duoen gjester Nordre Ål kirke for familiekonsert.

 

Denne konsertfortellingen egner seg også svært godt for småskolen/SFO og som familieforestilling.

 

Nils Jansen spiller diverse fløyter, sopranino-, alt- og bass-saxofon, C-, bass- og kontrabassklarinett. Espen Rud forteller historien ved siden av å spille på trommesett og andre perkusjonsinstrumenter. De synger litt, ikke mye!, og lever seg inn i dyras roller.

 

Finn ut mer om Espen Rud & Nils Jansen: «Geitekillingen-en konsertfortelling»

Billetter i salg på www.gdbillett.no