17. juni er det 4 måneder til årets DølaJazz Lillehammer Jazzfestival går av stabelen! Dette vil vi markere med å arrangere en konkurranse på facebook, hvor vi gir bort to billetter til konserten med Det Norske Poesi & Satireorkester, som er lørdag 19/10 på Lillehammer Mikrobryggeri. 

 

Konkurransen går på facebook fra 17. juni kl. 17.00, og den går enkelt ut på at våre følgere skal skrive navnet på den de vil ha med seg på konserten i tekstfeltet under filmsnutten av Dagfinn Nordbø. Vinneren trekkes ut blant de som deltar i konkurransen, og trekningen gjøres den 20. juni, kl 20.00.

 

Hør hva Kari Bremnes mener om Det norske Poesi & Satireorkester : «Dette orkesteret her er fenomenalt. Altså hele sulamitten, med Dagfinn Nordbø i front. Skarpt, frekt, ømt, morsomt, musikalsk. Helt umulig å ikke trives i samme rom.»

 

Vi gleder oss til Det Norske Poesi & Satireorkester gjeste Dølajazz, noe du også absolutt kan se fram til.