Vi er stolt å være nominert til «Arrangementsprisen» fra Fakkelprisen!

 

Fakkelprisen deles ut til personer, bedrifter og organisasjoner i Lillehammerregionen som har utmerket seg spesielt og som har bidratt til å styrke regionen og regionens omdømme. Fakkelprisen deles ut på en stjernespekket festkveld med kjente artister og underholdning. Fakkelprisen skal inspirere til vekst og utvikling gjennom entusiasme og stolthet i vårt område.

 

Prisen deles ut lørdag 16. februar 2019, under Fakkelprisshowet i Håkons Hall.

 

Fakkelprisen om DølaJazz – Lillehammer Jazzfestival:
«DølaJazz – Lillehammer Jazzfestival feiret i 2018 40-års jubileum! Festivalen startet opp i 1978, er landets fjerde eldste jazzfestival, og har gjennom årene vokst seg til å bli en av de mest markante jazzfestivalene i Norge. Deres evne til å skape intimitet, nærhet til musikere og tiltrekke seg et bredt publikum er imponerende.

 

Festivalen har hele tiden speilet det beste av norsk jazz, og er også opptatt av å ha et godt tilbud for barn og unge. De har et Ungjazzseminar for ungdom, det er Talentprisen som hvert år deles ut til en “up and coming”, og de har Jazzincubator som i år feiret 15 år. Døla Jazz er tuftet på et ekte og stort engasjement blant frivillige og støttespillere, noe som gir kontinuitet og opprettholder festivalens gode renome.»