Vi har lovet overraskelser under årets jubileumsforestillingen. Nå kan vi endelig røpe at Vesla Hagen, Maj Britt Andersen og Lillehammers egen Ingrid Olava kommer for å drysse stjernestøv over jubilanten Dølajazz.

 

Helt siden hun var 6 år gammel har Vesla Hagen stått på scenen. Sammen med Roger Ryberg, Kyrre Rosenvinge, Torstein Rudi, Øystein Tunli, Nils Moen, Jørgen Damskau, Knut Lilloe, Erik Kleiven, Ove Lerdahl, Bjørn Ringom, Egil Lindsell, Kalle Giskeødegård og Bjørn Bergh var Vesla Hagen med i planleggingen av DølaJazz for 40 år siden. I hele sitt liv har hun gledet andre med sin jazz-sang og nå kommer hun tilbake for å feire DølaJazz sitt 40 år jubileum! 


Ingrid Olava er godt kjent i det langstrakte land. Artisten som tok hjem Spellemannsprisen for årets kvinnelige artist i 2010, har i en årrekke tilhørt den norske eliten hva musikk angår. Olavas stemme er svært karakteristisk, og
når vi har jubileum, er vi stolte over å få henne med på åpningsfesten.


Maj Britt Andersen er vel ikke noe mindre kjent enn Olava. Kanskje mest for «Folk er rare»-platen som høstet Spellemannsprisen for beste barneplate da den kom ut, samt sine tolkninger av Alf Prøysen. Maj Britt er også søster av Inger Lise Rypdal, som hun forøvrig også synger sammen med i Chipahua. Chipahua spiller jo også opp til fest i Kulturhuset Banken på lørdagen.


Med to såpass store stjerner, sammen med de tidligere talentprisvinnerne med Maren Selvaag i spissen, må jo dette bare blir ekstremt bra. Bli med på festen du også!

 

Finn ut mer om jubileumsforestillingen.

Billetter i salg på www.gdbillett.no