Takk til alle som møtte opp på Sigrid Undsets plass lørdag 8. september! Den dagen startet vi nedtellingen til DølaJazz 2018 og jubileumsfeiring av at vi er 40 år i år, samt JazzIncubator som fyller 15 år i år!

 

Etter konsertene på Sigrid Undsets plass, gjennomførte vi DølaJazz’ første hagekonsert. Været var ikke på vår side, men likevel trosset flere regnet og kom til Storgata 3 for å høre nydelige Slåttejazz. Stemningen var kjempegod!

 

Det er studentene ved JazzIncubator som har hatt ansvar for dagens begivenhet. Takk for en fin dag!

 

Vi vil spesielt få takke SpareBank 1 Gudbrandsdal som gav oss penger for aktiviteter for barn og unge, der mye av pengene går til hyring av Vingrom Guttekor! Vil også gi en stor takk til Eidsiva bredbånd for støtten de gir til festivalen og de fantastiske vaflene de delte ut i dag!

 

Følg med på nedtelling på Facebook og Instagram. Etterhvert vil vi dele ut attraktive og jazza premier!