Velkommen til bursdag! I år markerer DølaJazz sine 40 år i musikkgledens tjeneste og inviterer til fest i fire tonefylte dager. Vi starter i Maihaugsalen med en jubileumsforestilling hvor vi mimrer, men også ser fremover mot nye festivaler.

 

Jubileumsforestillingen er spekket med gode musikkinnslag, taler og overraskelser.

 

DølaJazz har en stolt tradisjon for å dyrke unge talenter. De gis en selvfølgelig plass i hovedprogrammet. Hvert år deler DølaJazz ut en talentpris til en ung utøvende i jazzsjangeren som har bemerket seg spesielt med sitt talent. Jubileumsforestillingen blir et gjenhør med tidligere talentprisvinnere.

 

Det hele under musikalsk ledelse av byens egen pianist Maren Selvaag.

 

• Ellen Andrea Wang – Bass
• Magnus Bakken – Saksofon
• Nilas Granseth – Trombone
• Ruben Gilje – Keys
• Amund Kleppan – Trommer

 

Se opp for andre musikalske gjester denne kvelden.

Mer informasjon kommer senere, men for å få plass er det lurt å sikre seg billetter allerede i dag på www.gdbillett.no