Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik & Nova Onda den brasilianske musikktradisjonen og gir den et eget ”nova onda”-uttrykk, lekent og personlig.

 

Bandet, som ble etablert i 2013, er i år aktuelle med sin første full-lengder, albumet FLOR. Musikken er en blanding av egne originalkomposisjoner og melodier hentet fra Brasils rike flora. Deres egne låter med nordnorske tekster finner sin naturlige plass i dette landskapet, og slik framstår MS&NO som et unikt band.

 

MS&NO høres ut som en udefinerbar og uhøytidelig blanding av brasilianske jordnære, livgivende rytmer og europeisk/nordisk kunst- og verdensmusikk, luftig, elegant og personlig i uttrykket. Brasiliansk og beslektet musikk er verdensmusikk i ordets beste betydning, det er musikk som mennesker over hele verden kjenner seg igjen i, den appellerer direkte til hjerte og kropp. Dette blir en het opplevelse.

 

Finn ut mer om Marit Sandvik og Nova Onda

Billetter i salg på www.gdbillett.no