Gamle travere beviser at de fremdeles høre til å øverste hylleThe Brazz Brothers har holdt koken nesten like lenge som DølaJazz. Imponerende 37 år som gruppe har ført til at de har godt over 4000 konserter og 20 plater på baken. Da sier det seg selv at dette er en samspilt gjeng, som oftetst med et upåklagelig humør som smitter fra scenekanten også. De har samarbeidet musikalsk med alt fra profesjonelle symfoniorkestre, kor og korps til  internasjonale artister og afrikanske stammehøvdinger. 

Under festivalen skal de spille sammen med gitarvirtuosen Frode Alnæs, kanskje mest kjent som gitarist og låtskriver i Dance With a Stranger. Også han er en gledesspreder, så her er det fare for god stemning og latter mellom låtene.  

The Brazz Brothers er en kollektiv tilstand mer enn det er et band. Ved å nærme seg musikkens opphav og gå tilbake til et punkt før den vestlige kunstmusikken, har de definert sitt eget frigjøringsprosjekt. En musikalsk tilnærming hvor de jakter på det menneskelige fellesspråket som lever i musikken. I The Brazz Brothers bor nemlig en permanent sult og en uslokkelig tørst etter nye groover og uhørte klangfarger.

 

Vi tror dette blir full klaff fra første tone, og ser fram til å få messingen opp på scena. Dette blir gøy.


 

Finn ut mer om konserten til The Brazz Brothers med Frode Alnæs

Billetter i salg på www.gdbillett.no