Flunkende ny logo til JazzIncubator!

Det er ikke bare DølaJazz som feirer et jubileum i 2018 — JazzIncubator fyller nemlig 15 år i år! I den forbindelse har JazzIncubator fått en flunkende ny logo. Logoen er ført i pennen av Anne Nilseng og spiller videre på elementene fra Dølajzz sin 40 år gamle logo. Dermed knyttes sterkere bånd til DølaJazz sin grafiske profil.

 

 

 

Bruken av en saksofon for å stave ut ‘JazzIncubator’ viser lekenhet, samtidig som logoen også markerer en modning for JazzIncubatorkonseptet. I 2016 ble konsertserien for jazzens ‘unge lovende’ en del av DølaJazz’ hovedprogram, og med en logo som klart og tydelig signaliserer tilhørighet til moderfestivalen feires konfirmanten med et mer voksent uttrykk.
Vi er svært stolte over den nye logoen, og gleder oss til årets JazzIncubator!