Dølajazz har gjennom mange år hatt et godt samarbeid med bedrifter og kulturinstitusjoner som har kjøpt bedriftskonserter . Suksessen gjentas også i år og vi er  takknemlige for sjansen til å spre vårt musikalske budskap.

 

I år er Lillehammergutten Audun Barsten Johnsen vår artist ute i felten. Han tar med seg sitt Audun Trio rundt på en liten byturne festivaluka igjennom. Et vennskapelig og personlig møte med tre musikere er det du kan forvente. Musikken tar utgangspunkt i Auduns komposisjoner og felles improvisasjon. Musikerne utforsker rommet mellom det komponerte og det uutforskede landskapet. Enkle idéer danner grunnlaget for musiseringen. Resultatet er friskt og eget.

 

Audun Barsten Johnsen – piano
Håkon Norby Bjørgo – kontrabass
Magnus Sefaniassen Eide – trommer

 

Som tidligere er noen av disse åpne for publikum
Lillehammer Bibliotek kl 13:00 Onsdag 18.oktober
Kunstpause Lillehammer Kunstmuseum kl 11:30 Torsdag 19.oktober
Årets artist blir også å høre i Park Cafeen fredag 20.oktober kl 15:00