Som vi tidligere har annonsert er det Lillehammeringen Jacob Young som har har fått æren av å sette sammen årets åpningskonsert. I tillegg til et stødig band skal Young ha med seg en stjernerekke med lokale musikere, så dette blir virkelig en konsert å se frem til!

 

Tina Rustastuen: Tina har gjort seg bemerket på scena i Lillehammer i mange år. Har vært fast og godt innslag på sommerkonsertene i Parken. Hun har vært elev ved Ringrike folkehøyskole på musikallinjen og nå dukker hun dypere ned i kulturens verden ved Westerdals Oslo.

 

Ruben Gilje: Ruben fikk Dølajazz sin egen talentpris i fjor, og Toneprisen i 2013. Har også gjort seg bemerket som musiker i mange år, og spilt siden han omtrent kunne gå. Ruben har spilt forskjellige instrumenter, men endte opp med tangentene. Han studerer i dag musikk ved Høyskolen i Oslo.

 

Amund A. Kleppan: Amund deltok på Unionscup på Notodden Bluesfestival første gang da han var 12 år og var da den yngste deltageren som noen gang hadde vært med. Han har som de to andre gjestene også spilt utallige konserter i byen, i tillegg til andre steder. Han gikk musikklinja på Vinstra før han gikk videre på Skurups Folkehøyskole. Nå studerer han ved konservatoriet i Berlin.

 

Det er bare å glede seg til å høre disse 3 unge, fremadstormende musikerne sammen med den etablerte gjengen til Jacob Young, som består av:

 

Jacob Young: gitarer
Trygve Seim: tenor- og sopransaksofon
Marcin Wasilewski: piano
Slawomir Kurkiewicz: bass
Michal Miskiewicz: trommer