BLI MED OG HA DET GØY !

Vil du lære i samspill med profesjonelle musikere og avholde konsert sammen på Cafe Stift søndag 22.oktober under DØLAJAZZ ?

Meld deg på seminardager fra 20. -22.oktober på ungjazz@dolajazz.no før 1.Oktober eller til det er fulltegnet. Det hele er gratis !

Mer info:

Hvert år arrangerer DølaJazz seminar for unge musikere som har lyst til å lære mer om samspill, improvisasjon og akkorder. DølaJazz tilbyr musikere mellom 15-20 år å spille sammen med fire dyktige, profesjonelle musikere gjennom DølaJazz-helga, fredag etter- middag, lørdag og søndag. For fjerde året på rad er Rolv Olav Eide leder for seminaret. Han spiller selv trommer, og i tillegg til
å være utøvende musiker, underviser han på musikklinja på Vinstra videregående skole og på Toneheim Folkehøyskole i Hamar. Seminaret holdes på Kulturhuset Banken

 

Etter intens jobbing hele helga igjennom, avsluttes det hele med en konsert inne på Cafe Stift etter konserten med SVARTTROST  , søndag 22.oktoberr. Det er alltid like forbausende hvor god kvalitet avslutningskonserten har. Det er sterkt anbefalt å få den med seg!

 

Seminaret er åpent for ALLE instrumenter, og vi jubler om vokalister også melder seg på ! Spiller du blåseinstrument, strengeinstrument, komp eller synger og har lyst til å spille sammen med andre og frigjøre deg fra notene, er dette stedet å være.  Det har ingen betydning hvilken sjanger du spiller til vanlig! Kan hende du er en rocker med jazzfot .

 

Instruktører:

Magnus Bakken – saksofon, Andreas Berg – gitar, Martin Morland – bass og Rolv Olav Eide – trommer og leder for kurset.

 

Seminaret er åpent for ungdom i alderen 15-20 år. Men er du en talentfull ung musiker som har en jazzspire i magen og behersker instrumentet ditt godt, send oss en mail og vi vil vurdere om du kan få være med likevel.

Påmelding: Send en mail til ungjazz@dolajazz.no med navn, alder og tidligere erfaring med jazzmusikk.

 

Påmeldingsfrist: 1. oktober eller til seminaret er fulltegnet