I mars 2014 samlet Slettahjell, Reiersrud og In the Country seg i konsertsalen i Berlin filharmonien under tittelen «Norwegian Woods» til et nytt kapittel i ACTs konsertserie; Live at the Berlin Philharmonic. Publikum i salen, platekjøpere og anmeldere ble svært begeistret.  Det samme kan også sies om musikerne som raskt fant ut at samarbeidet måtte videreføres og utvikles. 

Høsten 2015 kom plata «Trail of Souls» ut. Skiva kombinerer amerikansk gospel og blues med den nordiske sounden på utsøkt vis. Det er luftig, nedpå og magisk. Slettahjell er i sitt ess med sin praktfulle stemme som et anker for den svevende gitaren til Reiersrud. Dette kan fort bli en av årets beste konserter under DølaJazz. Høy gåsehudfaktor. Gled deg til å høre et stjernelag av norske musikere gå dypt inn i sjelen. 

Lineup:
Solveig Slettahjell
Knut Reisersrud

In the Country

Trail of Souls
Solveig Slettahjell – Knut Reiersrud – In The Country: TRAIL OF SOULS
Fredag 20. oktober – kl. 18.30
Kulturhuset Banken – Festsalen

Billetter er nå til salgs her