Maren Selvaag er en sjelden diamant vi er stolte over å ha på DølaJazz 2017. Som den eneste kvinne i Norge med mastergrad i jazzpiano, gav hun i 2016 ut debutskiva «Close to shore». På plata viser Selvaag seg som en moden musiker. I et klassisk trioformat, bestående av piano, ståbass og perkusjon, viser hun sin gode musikalske smak. 

Maren er oppvokst på Lillehammer, og i år er det 10 år siden hun fikk talentprisen på DølaJazz!

Her er det ikke unødvendig overspilling, selv om det er både modenhet i fraseringene og spenst i frasparkene når hun glitrer bak pianoet. Kompet, bestående av Eivind Opsvik og Eric McPherson, støtter oppunder Selvaags spill, om det er ved å gi rom, eller ved å drive det framover. 

Albumet, som ble godt mottatt av musikkpressen, ble spilt inn i legendariske Avatar Studios, New York, hvor blant andre storheter som Bob Dylan, Björk og Kanye West også har spilt inn skiver. Vi gleder oss til trioen gjester DølaJazz

Lineup:

Maren Selvaag – piano

Kristian B. Jakobsen – bass  

Henrik Lødøen – trommer

 

Maren Selvaag Trio

Lørdag 21. oktober – kl. 19.00

Lydverket

 

Billetter fås kjøpt her:

http://www.gdbillett.no/arrangementinfo.aspx?id=49