Kvartetten, som er solid forankret i den amerikanske jazzen fra 1950-1960-tallet, gav nylig ut debutskiva «Steady Bear», som i følge dem selv er en en musikalsk fremstilling av den rolige, monotone ruslingen til en bjørn på leting etter bær. Skal vi tro kvaliteten på plata, høres det ut som bjørnen finner skikkelig, gode kvalitetsbær. Eirik Løkra Volunteer Quartet er nemlig fortreffelig. En kvartett hvor du kan henge deg på hvilket som helst instrument og ferden blir både spennende og bra.

Erik Løkra er fra Lillehammer, og det er alltid stas å få besøk av musikere med opprinnelse fra byen.

Vi ser fram til konserten på DølaJazz, som vi tror kan gi assosiasjoner til et mørkt, røykfylt jazzklubblokale på 50-tallet i det ene, til plutselig å overraske med nye, spennende elementer som bedre kler 2017. Dette blir stas.

 

Lineup

Erik Løkra: Saksofon
Magnus Soltvedt Wiik: Gitar og pedal steel
Audun Lunnan Hjort: Trommer
Fredrik Gundersen: Kontrabass

 

Erik Løkra Volunteer Quartet
Fredag 20. oktober – kl. 20.30
Scandic

 

Billetter fås kjøpt her:

http://www.gdbillett.no/arrangementinfo.aspx?id=50