Når Arild Andersen slår seg sammen med Paolo Vinaccia og Tommy Smith, glemmer en fort tid og sted, for dette er rett og slett smakfull, levende jazz. Det er passe svevende, passe utforskende og med et sound til og med store orkestre vil misunnes dem. Med trioens utgivelse, «Live at Belleville» fra 2008, vant Andersen prisen årets europeiske jaszmusiker av det franske jazzakademi. Nå, ni år senere, hørest trolig trioen enda bedre ut.

Trioens konsert i New York i 2016, ble av «The New York Jazz Report» kåret til en av årets beste konserter i «det store eplet» det året. Lillehammer er ikke New York, men Arild Andersens Trio kan fort levere en av årets jazzkonserter i Norge under Dølajazz. Dette blir stas.

Linup
Arild Andersen – kontrabass
Paolo Vinaccia – trommer

Tommy Smith – Tenorsaksofon

 

Arild Andersen Trio

Lørdag 21. oktober kl. 20.00

1847 Brenneriet

 

Billetter fås kjøpt her:

http://www.gdbillett.no/arrangementinfo.aspx?id=46