Festivalpass og dagspass for 2017 er ute for salg nå. Dette var de billettypene som ble raskest utsolgt før fjorårets festival, så hvis du allerede nå har bestemt deg for å få med deg høstens hyggeligste festival så er det lurt å være tidlig ute med billettkjøp. Vi har i år gått over til å selge billetter via GDbillett.no, og du finner passene våre HER

 

FESTIVALPASS

Billetten MÅ innløses i festivalbånd på Festivalkontoret; Scandic Hotel Victoria. Gjelder alle festivalens scener og konserter i tidsrommet 19.10 til 22.10. Fri aldergrense. INFORMASJON: Passet garanterer inngang ved konsertene ved ankomst FØR konsertstart. Ved utsolgte konserter og ankomst ETTER konsertstart kan ikke inngang garanteres.

«Supernatta» (kl. 22.00 den 21.10) på Kulturhuset Banken har 18-årsgenense og de ulike scenene på huset har ulik kapasitet.

Følg med på www.dolajazz.no for oppdatert konsertprogram.

Ledsager med godkjent ledsagerbevis har fri inngang i følge med betalende gjest.

FREDAGSPASS

Billetten MÅ innløses i festivalbånd på Festivalkontoret; Scandic Hotel Victoria. Gjelder alle festivalens scener og konserter fredag 20.10.17. Fri aldergrense. INFORMASJON: Passet garanterer inngang ved konsertene ved ankomst FØR konsertstart. Ved utsolgte konserter og ankomst ETTER konsertstart kan ikke inngang garanteres. Følg med på www.dolajazz.no for oppdatert konsertprogram.

Ledsager med godkjent ledsagerbevis har fri inngang i følge med betalende gjest.

LØRDAGSPASS

Billetten MÅ innløses i festivalbånd på Festivalkontoret; Scandic Hotel Victoria. Gjelder alle festivalens scener og konserter lørdag 21.10.17. Fri aldergrense. INFORMASJON: Passet garanterer inngang ved konsertene ved ankomst FØR konsertstart. Ved utsolgte konserter og ankomst ETTER konsertstart kan ikke inngang garanteres.

«Supernatta» (kl. 22.00 den 21.10) på Kulturhuset Banken har 18-årsgenense og de ulike scenene på huset har ulik kapasitet.

Følg med på www.dolajazz.no for oppdatert konsertprogram.