DølaJazz har vært rundt og sett på alle butikkene som har bidratt i årets butikkvindu-konkurranse. Juryen, bestående av Frode Sannum, Mette Kari Worum og Anne-Thea Haavind, er veldig fornøyd med flott innsats fra alle deltakende. Alle vinduene var fine, og flere kandidater imponerte oss stort. Noen hadde viet opp til fire vinduer til festivalen, andre spilte musikk på gata utenfor butikken, og det var tydelig at mange timers arbeid var lagt ned i arbeidet med å dekorere.

 

Vinneren i 2016 ble TJ Strand Lillehammer Glassmagasin, som med sitt fargesprakende og stilige vindu hadde klart å inkludere både egne varer, musikkutstyr og festivalelementer i en tydelig og fin utstilling. Juryen gratulerer, og håper vinneren vil kose seg på konsert med Gregory Porter på lørdag!

 

DølaJazz vil takke alle de ni deltakende butikkene for innsatsen, og ønsker å premiere for hederlig innsats. Derfor får alle som har bidratt med utstilling to billetter hver til vår åpningskonsert med Rolv Olav Eide på torsdag kveld.